Hírek

Újabb tízszázalékos "botlás"? - Az MSZP sajtóközleménye

2010. november 19., 10:49

Popgyákunik Péter - akinek csillaga gyorsan emelkedik, egyik nap még fideszes háttérember, és mindent elintéző ügyvéd, másnap már a Szova Zrt. igazgatósági elnöke - ott segít, ahol tud.

Nemzetközi hírű, kosárlabda-menedzserek pénzét kezelő ügyvédként is ismert Popgyákunik önzetlenül segít, ha egy önkormányzati többségi tulajdonú cég valami oknál fogva nem tud közvetlenül kifizetni egy számlát annak külfödi kiállítójának. Popgyákunikot azt sem zavarja, hogy egyik nap még tud az önkormányzati cég deviza átutalásra megbízást adni folyószámlavezető bankjának, azonban másnap már az ő ingyenes szolgáltatására van szükség. Egy telefon, és az önkormányzati cég utalja is nyomban az ügyvéd letéti számlájára a külfödi menedzsert megillető jutalékot.

Természetesen elhisszük, hogy mindenre a külföldi menedzserek kérték fel Popgyákunikot, hiszen fel kell csak ütni bármelyik ország sárga oldalak kiadványát: első oldalon közlik a szombathelyi sztárügyvéd elérhetőségét és felajánlott ingyenes szolgáltatásait - így a külföldi sportmenedzserek rögtön hozzá fordultak.