Hírek

Újabb Viktória zakó

2015. szeptember 01., 17:14

Második hazai mérkőzésén is súlyos vereséget szenvedett a Viktória-Trend Optika FC NB I-es női labdarúgócsapata. A szombathelyiek ezúttal a Ferencváros együttesétől kaptak ki 7:2 arányban.

Újabb Viktória zakó

Az élvonalbeli női labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában a címvédő Ferencváros gárdája látogatott Szombathelyre. Kellemes meglepetésre a hazaiak az első félidőben kifejezetten jól tartották magukat, csupán egygólos hátrányba kerültek. Térfélcserét követően azonban nagyon hamar döntésre vitték a dolgot a fővárosiak, akik négy perc alatt két gólt is lőttek. A vége pedig kiütéses vereség lett, ugyanis 7:2-re kapott ki a Viktória a második hazai mérkőzésén.

Magyarics Zoé labdarúgó, Viktória-Trend Optika FC
“Az első félidőben nagyon jól ment a játék. Mondhatom, hogy a szezon eddigi legjobb meccse volt, de mivel alig volt meccsünk, ezért azt mondom, hogy a tavalyi évet nézve is ez volt a legjobb. Nagyon jól játszottunk. hajtott az egész csapat. Több gólt kellett volna rúgnunk.”

A mérkőzésen kifejezetten hullámzó teljesítményt nyújtott Bánfalvi Attila vezetőedző együttese. Az első játékrészben nagyon jól, míg a másodikban pocsékul játszottak a szombathelyiek. Így a mérkőzés végére az a kérdés fogalmaződhatott meg a szurkolókban, hogy van-e ötgólos különbség a két cspat között.

Bánfalvi Attila vezetőedző, Viktória-Trend Optika FC
“Az első félidő alapján nem volt, a második félidő alapján volt. A futball érdekes dolog, a mérkőzés egyes szakaszai ilyenek, olyanok. Valamelyik szakaszában volt, valamelyikben nem. Azt gondolom, hogy ez az eredmény reális.”

A Viktória súlyos vereségének köszönhetően visszacsúszott a tabella hatodik helyére. A szombathelyiek legközelebb, szeptember 6-án vasárnap a Kóka csapatának otthonában lépnek pályára bajnoki mérkőzésen.