Hírek

Újraélesztené a várost

2010. június 14., 17:30
Újraéleszti a várost a mentőfőorvos. Puskás Tivadar, az 1-es választókerület országgyűlési képviselője a Fidesz polgármester-jelöltje. Egyhangúlag döntött így a párt és a szövetséges szervezetek. Puskás biztonságos, fényes várost szeretne, ahol munkahelyek vannak és ahova utak vezetnek a földön és a levegőben egyaránt.
Újraélesztené a várost

A Fidesz-KDNP és szövetségeseinek egyhangú döntését Hende Csaba honvédelmi miniszter jelentette be.

Dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő, honvédelmi miniszter
"A 2010-es önkormányzati választásokon a szombathelyi polgármester-jelöltjét Puskás Tivadar úrban, a KDNP országgyűlési képviselőjében, és egyben városunk, megyénk köztiszteletben álló mentőfőorvosában jelöli meg."

Puskás szerint Szombathely gyönyörű múlttal, és fáradt jelennel rendelkezik. Az elmúlt évtizedben megötszöröződött az adósságállomány, amit le kell faragni. Erre már terv is van.  A felkérésnek pedig teljes erejével és tudásával szeretne megfelelni.

Dr. Puskás Tivadar - országgyűlési képviselő, polgármester-jelölt
"Jó esélyünk van arra, hogy Szombathelyen a biztonságot, az emberekért való munkát, az újraélesztést elvégezhessük."

Arra az újságírói kérdésre, hogy hogyan tudja majd összeegyeztetni a polgármesteri és országgyűlési képviselői munkát, Puskás Tivadar elmondta, nem hiszi, hogy nehézséget okozna a párhuzamos munkavégzés. Ez a kettősség - szerinte - sokkal inkább a város hasznára válik. A polgármester-jelölt arról is beszélt, hogy nem szeretne elszakadni hivatásától, a jövőben is dolgozik néhány órában kivonuló mentőfőorvosként is.