Szombathelyi Televízió  a SZOMBATHELYI TELEVÍZIÓ videós hírportálja Feliratkozás hírlevélre
Főoldal
Televíziónkról
Műsoraink
Hírek
Médiaajánlat
Elérhetőségek
TV műsor
Galéria
Partnerek
Közérdekű

Utoljára idegenben

Adásban volt: 2019. május 10.

Megrendelés DVD-n
adás megrendelése

 megosztás

Utolsó idegenbeli mérkőzésén Mezőkövesdre látogat a Haladás az NB I-es labdarúgó bajnokság 32. fordulójában. Horváth Ferenc csapatának a hátralévő két találkozón 5 pontot kellene ledolgoznia úgy, hogy közben a két legfőbb rivális - a DVTK és az MTK - mindkétszer kikap.

A pillanat, ami a helyszínen több mint 4000 szurkoló retinájába beleégett szombaton. A hosszabbítás utolsó másodperceiben esett paksi találat sokkolta a szombathelyieket, tovább csökkentve a Haladás bentmaradási reményeit.

Horváth Ferenc - vezetőedző, Szombathelyi Haladás
"Komoly sorozatot megyünk, amibe beleférne egy ilyen döntetlen is, de sajnos a mi esetünkben most ez nem és egy kicsit többnek éreztem ezt a döntetlent, minthogy 2 pontot elveszítettünk, úgyhogy nem volt túl jó a hangulat, a hét elején se volt jó, azt gondoltam a mai nap át kell fordulnia és úgyis látom, hogy a mai nap átfordult és most már mindenki a Mezőkövesd-mérkőzésre koncentrál."

A Mezőkövesd oda-vissza verte a Halit ebben a szezonban. Kuttor Attila csapata hazai környezetben 2:0-ra múlta felül a vasiakat októberben. A matyóföldiek nyugodtan várhatják a hétvégi találkozót, hiszen az MTK ellen aratott legutóbbi idegenbeli győzelmükkel biztossá vált a bentmaradásuk.

Priskin Tamás - játékos, Szombathelyi Haladás
"Nehéz mérkőzés lesz, mint ahogy az összes többi eddig, az elmúlt mérkőzéseken is jó formában vannak, én úgy érzem, hogy mi is, nyilván nekünk csak a győzelem elfogadható, tehát győzni megyünk oda, meg fogunk tenni mindent, bízom benne, hogy ez 3 ponttal fog párosulni hétvégén."

A találkozó szombaton 17 órakor kezdődik Mezőkövesden. Jó hír a Haladás háza tájáról, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség Elsőfokú Licencadó Bizottsága szerda délutáni ülésén megadta a jövő évi NB I-es indulási engedélyt a szombathelyiek számára. (közös - Hali tabella jpg) Már csak a pályán kellene ledolgozni azt az 5 pontot.

2019. május 10.
Hozzászólások

Komment RSS
Hozzászóló neve*
E-mail cím
Hozzászólás*
Biztonsági kód
Ide írja be*
A hozzászólás tárgya és szövege nem tartalmazhat HTML kódot.
A biztonsági kód nem érzékeny a nagy és kisbetűkre.
Az e-mail cím nem jelenik meg a nyilvános felületen.
A hozzászólások tartalmáért felelősséget nem vállalunk.műsoraink - videóval
 
Híradó
Szombathely ma
Hétvége
Aréna
Műhely
Ma-Holnap
Mélylégzés
Rendszerváltók
Nyakkendő nélkül
Medicina
Telezöld
Élet-Forrás
Nyitott ajtók
Zsidó Mozaik
Civil Idő
Suliról sulira
iQor magazin
Vasi Kaleidoszkóp
60 Plusz
Generációnk
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 1.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 2.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 3.
Szent Márton nyomában a Szombathelyi Egyházmegyében