Hírek

Utolsó forduló a ligában

2011. május 20., 15:34
A Monicomp-liga utolsó fordulójában vasárnap délután Debrecenben lép pályára a Szombathelyi Haladás labdarúgó-csapata. A találkozó esélyese a hazai gárda, ám a vasiak meglepetésre készülnek.
Utolsó forduló a ligában

Már a bajnokság zárófordulójára, a Debrecen elleni idegenbeli mérkőzésre készül a Szombathelyi Haladás együttese, ám a zöld-fehérek öltözőjében még sok szó esik a Ferencváros gárdájával megvívott derbiről. A legtöbb poént a 11-est hibázó Tóth Péter kárára faragják a csapattársai.


Tóth Péter - csapatkapitány, Szombathelyi Haladás
"Én úgy gondolom, hogy hoztam egy döntést. Hibáztam. Elismerem. Megbeszéltük a csapaton belül, elnézést kértem mindenkitől. Így történt, megy az élet tovább."
 
A pontvadászat vasárnap zárul a Monicomp-ligában. A Debrecen-Haladás összecsapáson a hazaiaknak a harmadik helyezéssel együtt járó nemzetközi kupaszereplés a tét, ám a zöld-fehérek számára is van jelentősége a mérkőzésnek.


Aczél Zoltán - vezetőedző, Szombathelyi Haladás
"Lehet még tétje ennek a mérkőzésnek a nyolcadik hely, vagy akár ez a csapat még végezhet rosszul alakuló eredmények után a 13. helyen is. De ez a csapat annyira jó társaság és jó közösség, hogy senkiben sem merül fel az, hogy 13-ak legyünk, tehát ennek a mérkőzésnek ez a tétje."
 
A Haladás számára plusz motivációt jelenthet az a tény, hogy pár hete a Liga-kupa elődöntőjében éppen a Debrecentől szenvedtek vereséget. Így akár nemes bosszút is állhatnak vasárnap délután Aczél Zoltán tanítványai.