Hírek

Utolsó perces góllal nyert a Swietelsky-Hali

2014. október 21., 17:47

Óriási izgalmak közepette 9:8 arányú győzelmet aratott a Haladás futsalcsapata az Aréna Savariában a budaőrsi Aramis együttese ellen. A mérkőzést eldöntő gólt az utolsó percben szerezték a szombathelyiek.

Utolsó perces góllal nyert a Swietelsky-Hali

Rendkívül látványos, izgalmas mérkőzésen a Swietelsky-Haladás VSE NB I-es futsalcsapata 9:8 arányú győzelmet aratott az Aramis gárdája ellen. A  pontvadászat nyolcadik fordulójában lejátszott derbin, hol a hazaiak, hol pedig a vendégek jártak előrébb két-három találattal. Szerencsére a lefújás pillanatában 9:8-as szombathelyi vezetés állt az eredményjelzőtáblán. A vasi gárda legeredményesebb játékosa a három találatig jutó Németh Péter volt, aki az utolsó pillanatokban egy gólpasszt is adott..

Németh Péter futsal játékos, Swietelsky-Haladás VSE
“Az az igazság, hogy a két öreg, a Marcos meg én, nagyon jók vagyunk a háznál. marcos a teljes bizalmáról biztosított engem. Megpróbálom én is. Lehozott az utolsó percben húsz másodpercre, aztán negyvenre visszaküldött és akkor rúgtuk a győztes gólt.”

Az Aramis gárdája pár nappal a bajnoki mérkőzés előtt 6:1 arányban legyőzte Magyar Kupa mérkőzésen Szombathelyen a Haladást. Így most a zöld-fehéreknek sikerült a visszavágás.

Tyukász Péter futsal játékos, Swietelsky-Haladás VSE
“Szerdán kikaptunk a Kupában. Sajnos az fájó vereség volt. Nagyon sokat számított, hogy a Gyurcsányi Zsolt visszatért, mert ő betegség miatt nem játszott szerdán. Nagyon fontos volt a játéka, főleg a védekezése, de támadásban is nagyon jó volt. Most játszott és ezért tudtunk nyerni szerintem.”

A Haladás gárdája az újabb győzelemnek köszönhetően továbbra is a bajnoki tabella élmezőnyében tanyázik. A vasiak a következő körben, november 3-án hétfőn  az eddig szintén remekül szereplő Veszprém otthonában lépnek pályára.