MNB
MNB - 2

Hírek

Változatos programmal készül a tavaszi szezonra a Haladás-Viktória

2018. január 19., 16:24

  Simon Attila vezetőedző tornatermi, szabadtéri és uszodai foglalkozásokat is tart a keret tagjainak.

Változatos programmal készül a tavaszi szezonra a Haladás-Viktória

Valamivel több, mint egy hete kezdte meg a felkészülést a bajnokság folytatására a Haladás-Viktória női futballcsapata. Simon Attila vezetőedző a program elején egyértelműen az erőnlét fejlesztésére helyezi a hangsúlyt, de azért a foglalkozásokon már taktai elemek is vannak a repertoáron. Főként azért, mert a csapat a hétvégén a Magyar Labdarúgó Szövetség által kiírt pénzdíjas teremtornán szerepel majd Győrben.  

Simon Attila - vezetőedző, Haladás-Viktória
“Egy nagyon komplex kis program állt össze, amiben megtalálható a futás, új elemként belépett az uszoda. Itt a Bolyai-gimnáziumban az uszodát is használhatjuk. Ami, ha nem is úszás, de mozgás. Természetesen a Csótó, de teremben, konditeremben is vagyunk, ahol különböző erősítő programot  és koordinációs programot csinálunk.”

A szombathelyi gárda három kapussal, valamint tizenkilenc mezőnyjátékossal kezdte meg a felkészülést. A keretben eddig csupán egyetlen változás történt: a hálóőr Dömsödi Petra a másodosztályban szereplő Balatonfüred csapatából tért vissza a vasiakhoz.

Dömsödi Petra - labdarúgó, Haladás-Viktória
“Játszottam már itt a szombathelyi csapatban és sok embert ismerek. Hamar befogadtak újra a lányok. nagyon örülök nekik és úgy látom, hogy ők is örülnek nekem.”

A Haladás-Viktória jelenleg a bajnoki tabella hatodik helyén áll. A szombathelyiek egyértelmű célja a felsőházba kerülés. Ehhez pedig egy minden kétséget kizáróan eredményes téli alapozásra lesz a csapatnak szüksége. A tavaszi szezont február 24-én kezdik majd a vasiak, amikor a közvetlenül előttük álló Astra gárdáját fogadják.