Hírek

Vereség az első edzőmeccsen

2010. június 30., 08:05
A keddi Paraguay-Japán VB nyolcaddöntő hosszabításának idején kezdődött a Szombathelyi Haladás első nyári felkészülési mérkőzése. A helyszín a Rohonci úti Stadion, az ellenfél pedig az orosz első osztályban szereplő PFC Krylia Sovetov Samara gárdája volt.
Vereség az első edzőmeccsen

A gyenge színvonalú, hazai kapushibákkal tarkított mérkőzésen 3-1-es vereséget szenvedett a Hali. A szombathelyiek szépítő találatát Simon Attila szerezte. Az első orosz gólnál Rózsa, a másodiknál Szép kapus hibázott nagyot, a harmadik találat pedig egy szépen kivitelezett támadásból született. A kapushibák olyan szempontból is érdekesek, hogy a zöld-fehérek vezetősége bizonyos információk szerint szerződést hosszabít a tavaly is Szombathelyen dolgozó Ulbert Tibor kapusedzővel.

A Haladás az első félidőben a Rózsa - Schimmer,Guzmics,Lengyel,Tóth P. - Rajos,Iszlai - Nagy G.,Oross,Sipos N. - Kenesei, a másodikban pedig a Szép - Csontos,Guzmics,Lengyel,Devecseri - Rajos,Iszlai - Rácz,Lattenstein,Sipos N. (Nagy G.) - Simon A. összeállításban szerepelt

A következő felkészülési mérkőzés szombaton 17 órakor az ausztriai Deutsch Schützenben lesz az SV Mattersburg csapata ellen.