Hírek

Villámlátogatáson a miniszterelnök

2010. szeptember 29., 16:15

Bár előzetes beharangozás nélkül érkezett Szombathelyre Orbán Viktor miniszterelnök, hamar híre ment, hogy a városban sétál a Fidesz-KDNP helyi polgármester-jelöltjével, dr. Puskás Tivadarral, a párt képviselőjelöltjeinek gyűrűjében. Több nyugdíjas személyesen akarta a miniszterelnöknek elmondani – mert a napokban megkapták véleménykérő levelét -, hogy mit, hogyan gondolnak.

Villámlátogatáson a miniszterelnök

Zártkörű volt a megbeszélés a Fidesz-irodában. Szimpatizánsok széles köre várta már itt a miniszterelnököt.

Puskás Tivadar, a párt szombathelyi polgármester-jelöltjével együtt indult szombathelyi sétára a miniszterelnök. Az aluljáróról azt mondta, mintha Budapesten lenne. Sokan autogrammot kértek tőle, mások a napokban kézhez kapott véleménykérő levelére mondták el véleményüket. Olyan is akadt, aki problémáinak megoldását kérte tőle. Egy belvárosi cukrászdában megálltak egy kávéra, rögtön körbevették a szombathelyiek. Bár nem értesítették, Ipkovich György polgármester is megérkezett, a város nevében üdvözölte a miniszterelnököt és egy levelet adott át neki. Ennek részleteit itt olvashatják. Orbán Viktor elmondta, most elsősorban azért jött, hogy a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjét, és a párt képviselőjelöltjeit támogassa. Puskás Tivadar elmondta, hogy a séta előtte közvetlen megbeszélésen a nyugdíjasok és a szociális szféra helyzetének javításáról, az adórendszer változásáról, és a 86-os útról is szó esett.

Orbán Viktor miniszterelnök
"Ezeknek az áldatlan állapotoknak véget fogunk vetni."

Ezekről a témákról bővebben is beszélt a miniszterelnök a Szombathelyi Televízió stúdiójában. A részleteket szerdán 19.50 perctől a Ma-Holnap Extra című műsorban láthatják.