MNB
MNB - 2

Hírek

Visszatért Timberlake, jöhet az Atom

2012. január 19., 15:45

A Falco kosárlabdacsapata a sérüléséből felépült Chad Timberlake-kel kiegészülve készül a hét végi bajnoki mérkőzésére. A sárga-feketék szokatlan időpontban, szombaton 15 óra 45 perckor fogadják az Aréna Savariában az Atomerőmű SE együttesét.

Visszatért Timberlake, jöhet az Atom

Csütörtök délelőtt fakultatív edzés szerepelt a Falco programjában. A foglalkozást öt sárga-fekete kosaras kezdte meg, köztük az a Chad Timberlake, aki bokasérüléséből épült fel és minden valószínűség szerint vállalni tudja a játékot a vasiak hétvégi bajnoki mérkőzésén.

Will Tamás kosárlabdázó, Falco-SZOVA KC
A csapat hangulata továbbra is kiváló. Plusz motívációt ad nekünk, hogy Chad valószínűleg pályára fog lépni. Plusz a Báne még teljesebb értékű játékosként léphet pályára, mint legutóbb. Ő is most már végig dolgozza  az edzéseket, a Chad is ugyanúgy. Úgy hogy én úgy gondolom, hogy minden dolog a mi malmunkra hajtja a vizet.

A már hadrafogható Braniszlav Jancsikinnel és Chad Timberlake-kel kiegészülve jelentősen megnőtt a vezetőedző, Bencze Tamás választási lehetősége. Nem véletlen, hogy a szakember abban bízik, hogy a Falco fizikálisan tudja majd felőrölni a nemrég még nemzetközi kupában is szereplő paksiakat.

Bencze Tamás vezetőedző, Falco-SZOVA KC
A negyedik negyedben el tudjuk dönteni a meccset, addig mindenképpen ott kell tartani, hogy látótávolságon belül legyünk. Ha esetleg nem is mi vezetnénk, mert azért ez is előfordulhat. De én biztos vagyok benne, hogy a végén fordítani tudunk, ha megfelelően higgadtak tudunk lenni. Fizikálisan én azt hiszem jobbak vagyunk és a  Paks nem érte utól még magát ezzel a két frontos szerepléssel.

A szombati találkozó a Sportklub Televízió élő közvetítése miatt szokatlan időpontban, 15 óra 45 perckor kezdődik majd az Aréna Savariában, ahol ebben a bajnokságban eddig valamennyi meccsét megnyerte a Falco.