MNB
MNB - 2

Hírek

Zsinórban nyolcadi bajnoki meccsén maradt veretlen a Hali

2013. április 08., 18:28

Több mint 5 ezer szurkoló előtt játszott 0:0-ás döntetlent a Szombathelyi Haladás NB I-es labdarúgócsapata a Ferencváros gárdájával.

Zsinórban nyolcadi bajnoki meccsén maradt veretlen a Hali

Az NB I-es labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában két remek formában lévő csapat találkozott a Rohonci úti stadionban, ahol a Szombathelyi Haladás fogadta a Ferencváros együttesét. Az eléggé sáros, mély talajú pálya ellenére határozottan jó iramú meccset láthatott a valamivel több mint 5 ezer szurkoló. A derbi első komoly ziccerét Perics hagyta ki, amikor a 19. percben Leonardo centerezése után 10 méterről kapu fölé durrantott. Nem sokkal később ismét Leonardo adott be a bal oldalról,  Rózsa pedig éppen a berobbanó Jenner testére ütötte a labdát. Szerencsére a játékszer az üresen tátongó kapu fölé pattant a holland játékosról. A vasiak a félidő hajrájában kapcsoltak magasabb sebességi fokozatba és a 39. percben csupán a játékvezetőn múlott, hogy a Halmosi ellen elkövetett szabálytalanság után nem rúghattak büntetőt. Térfélcserét követően maradt a lüktető, jó iramú játék, bár a kapuk elég ritkán forogtak veszélyben. A 68. percben aztán előbb Schimmer, majd pedig Ugrai próbálkozhatott meg a gólszerzéssel, ám mivel egyiküknek sem sikerült, maradt a 0:0-ás döntetlen.

A Haladás csapatának az újabb döntetlennek köszönhetően már 27 pontja van, amivel a tabella 11. helyét foglalják el Artner Tamás tanítványai. A vasi zöld-fehérek szerdán 16 órakor a bajnokság bronzérmes pozíciójában állomásozó  Videoton gárdáját fogadják a Rohonci úton.