Szolgálatban

Kedves Nézőink! 2020. szeptember 25-e előtti videóink technikai okok miatt jelenleg csak a YouTube csatornánkon érhetőek el. Dolgozunk a probléma megoldásán. Megértésüket köszönjük.

A szeptember 29-i, 18.00 órakor kezdődő Szolgálatban című magazinműsor tartalmából:

2004. szeptember 29., 10:06
- Tragikus balesetsorozat - fekete hétvége. A rendőrség számítógépes szimulációs programmal modellezi az ütközéseket, kutatják az okokat...
- Tragikus balesetsorozat - fekete hétvége. A rendőrség számítógépes szimulációs programmal modellezi az ütközéseket, kutatják az okokat. Vendégünk a stúdióban az igazságügyi műszaki szakértő. Kérdésünk: mennyire vezethető vissza az emberi figyelmetlenség a gépjármű műszaki állapotának hiányosságára.
- Elsöprő vasi győzelem az 5. Országos Rendőr-Vadász Koronglövő Versenyen.
- Határőrség: Az illegális határátlépők módszert váltottak. Uniós csatlakozásunk óta már nem a zöldhatáron keresztül próbálnak átjutni Ausztriába, hanem hamisított okmányokkal az átkelőhelyeken.
 
Kérdéseket, hozzászólásokat nemcsak az adás ideje alatt, hanem előtte és utána is várunk a műsor e-mail címére: rendor@tv.szombathely.hu, valamint a felelős szerkesztő, Nemes Piroska is fogadja a hívásokat a 30/227-5038-as telefonszámon.