Szolgálatban

Kedves Nézőink! 2020. szeptember 25-e előtti videóink technikai okok miatt jelenleg csak a YouTube csatornánkon érhetőek el. Dolgozunk a probléma megoldásán. Megértésüket köszönjük.

A Szolgálatban október 27-ei adásának tartalmából

2004. október 27., 13:43
-"Jó üzlet a gépkocsifeltörés!" - négytagú bandát kapott el a szombathelyi rendőrség. - Vadkendertermesztők buktak le egy közúti ellenőrzésen. - Visszapillantó - őszi vezetéstechnika - "Laktanyabörtön" - két év múlva megszűnik a belvárosi börtön körüli áldatlan állapot.
-"Jó üzlet a gépkocsifeltörés!" - négytagú bandát kapott el a szombathelyi rendőrség. A huszonéves fiatalok néhány éjszaka alatt 25 autót törtek fel a városban. Célpontjuk elsősorban a CD-s, magnós Volkswagen volt, mert ennek a zárszerkezetét már jól ismerték. -Vadkendertermesztők buktak le egy közúti ellenőrzésen. A csomagtartóban közel százezer szál cigarettához elég marihuána-származékot találtak a rendőrök. Vendégünk a stúdióban: dr. Németh Róbert rendőr-alezredes, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési osztályvezetője - Visszapillantó: őszi vezetéstechnika Vendégünk a stúdióban: dr. Mészáros András rendőrfőhadnagy, a Szombathelyi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályvezetője - "Laktanyabörtön" - két év múlva megszűnik a belvárosi börtön körüli áldatlan állapot