Szolgálatban

Kedves Nézőink! 2020. szeptember 25-e előtti videóink technikai okok miatt jelenleg csak a YouTube csatornánkon érhetőek el. Dolgozunk a probléma megoldásán. Megértésüket köszönjük.

A Szolgálatban december 8-i adásának tartalmából

2004. december 07., 14:51
Adásunkban szó lesz a Bevetési egységek bajnokságáról, a kőszegi tűzoltónőkről, a karácsonykor tevékenykedő zsebesekről. Érdemes bekapcsolódni a Szolgálatban című műsorba, mert az SMS-t vagy az e-mailt küldők között egy kódolható bankkártya-védő berendezést sorsolunk ki!

Bevetési Egységek bajnoksága - vendégünk a stúdióban Lakrovits Sándor, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság kiképzőtisztje, aki most érkezett haza az amerikai SWAT világbajnokságról

Tűzoltónők - hét kőszegi amazon vizsgázott sikeresen tűzoltó ismeretekből. Mostantól tehát egy orvosi alkalmassági vizsga után bármikor bevethetők. A határszéli városban a tűzoltóság önkéntes, így tehát megoldható a helyettesítés, ha beteg a gyermek és az anyának otthon kell maradni. Vendégünk a stúdióban Bognár László a Hivatásos Tűzoltók Független szervezetének képviselője, akivel a jövő heti szokatlan demonstrációról beszélgetünk. December 14-én véradásra szólítanak minden tűzoltót és a lakosságot is, mert azt szeretnék elérni, hogy az évi 117 szolgálati napot 111-re csökkentsék, vagy a különbséget túlóraként elszámolhassák. Az ehhez szükséges milliárdos összeg azonban hiányzik a költségvetésből.

Zsebesek a karácsonyi forgatagban - elkerülhető az ünnep előtti bosszúság. A tolvajok messziről kiszúrják a bevásárló kosár tetejére tett pénztárcát. Az abban tárolt bankkártya, igazolványok és egyéb dokumentumok pótlása meglehetősen hosszú és idegőrlő folyamat. Vendégünk a stúdióban: dr. Németh Róbert rendőr alezredes, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési osztályának vezetője.

Az adás ideje alatt várjuk kérdéseiket, véleményüket a műsorral kapcsolatban, de elküldhetik e-mailban a rendor@tv.szombathely.hu címre. Szívesen vesszük, ha megosztják velünk problémáikat, segítünk megtalálni azt a hivatalt, vagy szervezetet, aki segíthet a megoldásban.

Érdemes bekapcsolódni a Szolgálatban című műsorba, mert az SMS-t vagy e-mailt küldők között egy kódolható bankkártya-védő berendezést sorsolunk ki.