Szolgálatban

Kedves Nézőink! 2020. szeptember 25-e előtti videóink technikai okok miatt jelenleg csak a YouTube csatornánkon érhetőek el. Dolgozunk a probléma megoldásán. Megértésüket köszönjük.

A Szolgálatban április 13-i adásának tartalmából

2005. április 13., 10:21
Téma az autós üldözés: mi az oka az utóbbi időben történt rendőrbaleseteknek? Milyen állapotban vannak a vasi rendőrautók?

Felkészültek-e a járőrök? Ugyanezt kérdezzük a határőröktől is, hiszen rendészeti szerepükből adódóan ők is bekapcsolódnak a bűnüldözésbe. Szigorúan ellenőrzik a bicikliseket - Akciósorozatot indított a Belvárosi Rendőrőrs. Kevesen tartják be a szabályokat, de vajon hányan ismerik a KRESZ előírását azok közül, akik jogosítvány nélkül kerekeznek?

Savaria Gépesített Lövészdandár Asztaltársaság Egyesületet alapítottak a szombathelyi honvéd laktanya egykori katonái. A névhasználatról még egyeztetések folynak a várossal.

A Vas Megyei Munkaügyi Bíróság példaértékű ítéletet hozott annak a tíz rendőrnek az ügyében, akik munkáltatójukat, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságot beperelték elmaradt 13. havi fizetésük miatt.

Illegális szemétlerakóhelyek - ismét gyarapodtak az erdőszélre hordott hulladékkupacok. Ha a tulajdonosra utaló nyomot találnak a szemétben a rendőrök - komoly büntetésre számíthat a szabálysértés elkövetője. Vendégünk a stúdióban: dr. Németh Róbert rrndőr alezredes, bűnmegelőzési osztályvezető.

Hajléktalan-háború: a lakásként szolgáló szerszámosbódén veszett össze két hajléktalanokból álló társaság. A vita gyilkosságba torkollt. Szendrődi Barnabás rendőr alezredes, bűnügyi osztályvezető.