Szolgálatban

Kedves Nézőink! 2020. szeptember 25-e előtti videóink technikai okok miatt jelenleg csak a YouTube csatornánkon érhetőek el. Dolgozunk a probléma megoldásán. Megértésüket köszönjük.

A Szolgálatban április 27-i adásának tartalmából

2005. április 25., 15:32
Trükkös csalók - az emberi találékonyság és persze a hiszékenység is határtalan. Játékra várjuk nézőinket! A nyeremény egyhetes táborozás.
Trükkös csalók - az emberi találékonyság és persze a hiszékenység is határtalan. Hallottunk már ál-villanyóra leolvasókról, segélyszervezetek ál-munkatársairól - most azonban minden képzeletet felülmúlt az ál-bioágynemű árusok története. Idős, beteg emberektől szedték el rokkantnyugdíjukat a Fejér megyei házaló csalók.
 
A határőrségi mobil csoportok eredményessége valóban a mobilitásukon múlik. A bűnözők között hamar híre terjed az ellenőrzések idejének és helyének, ezért a határőrök folyamatosan változtatják az ellenőrző pontok helyszínét.
 
Akcióban a polgárőrök. Egyre több nő teljesít szolgálatot a lakókörnyezet védelme érdekében. A Gyöngyöshermáni-szentkirályi Polgárőr Egyesület önkénteseket kísértük el egy járőrözésre.
 
Játékra várjuk a felnőtteket és a gyermekeket egyaránt! A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai általános iskolások számára műsorunk bűnmegelőzési rovatának témáiból kérdőívet állítanak össze. A kérdéssor május 4-étől letölthető lesz honlapunkról. A nyeremény: egyhetes táborozást sorsulunk ki a helyesen válaszoló diákok között a balatonberényi táborban. 
 
Az adás ideje alatt SMS-t küldők között egy fényvisszaverő mellényt sorsolunk ki.