Szolgálatban

Kedves Nézőink! 2020. szeptember 25-e előtti videóink technikai okok miatt jelenleg csak a YouTube csatornánkon érhetőek el. Dolgozunk a probléma megoldásán. Megértésüket köszönjük.

A Szolgálatban május 11-i adásának tartalmából

2005. május 10., 15:32
Kábítószerterjesztők rendőrkézen - Hollandiából futár hozta Magyarországra a marihuánát, a kokaint és az amfetaminszármazékokat.
A vasi nyomozók az Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársaival együtt rajtaütöttek a siófoki bandán.
 
Már a temető kapuja sincs biztonságban. Mindent visznek a tolvajok. Hová tűnt a molnaszecsődi temető kovácsoltvas kapuja?
 
Napkollektorok veszélyben. Az Erdészeti Rt. tavalyi kára 1,2 millió forint volt, mert a tettesek nyolc áramfejlesztőt vittek el a csemetekertek mellől. 
 
Tükör című bűnmegelőzési rovatunkban egy betörőbanda tagja mondja el, hogy milyen lakossági mulasztásokat használtak ki, mi alapján választották ki célpontjaikat.
 
Vendégünk a stúdióban a Szombathelyi Fővámhivatal jövedéki alosztályvezetője, akit a mobil ellenőrző csoportok munkájáról, a hatalmas mennyiségű lefoglalt cigaretta sorsáról kérdezünk.
 
A Szombathelyi Határőr Igazgatóság illetékese a schengeni csatlakozásról, az ezzel járó határőrségi változásokról tájékoztatja Önöket.