Szolgálatban

Kedves Nézőink! 2020. szeptember 25-e előtti videóink technikai okok miatt jelenleg csak a YouTube csatornánkon érhetőek el. Dolgozunk a probléma megoldásán. Megértésüket köszönjük.

A Szolgálatban február 2-i adásának tartalmából

2006. február 02., 08:12
Kastélyt keres a kőszegi rendőrség. Egy csaló az állítólagos kastélyhoz több, mint ötven nyílászárót rendelt meg egy asztalosműhelyben, persze speciális méretben, a gyártó azonban hiába várt a pénzére a munka elvégzése után.

Új bűnmegelőzési módszer Celldömölkön. Lakcímkártyával kérhetik a szabadságra, vagy csak egyszerűen dolgozni igyekvők, hogy a rendőrség rendszeresen felügyelje otthonukat.

Lebukott a drogfutár. 15 kg heroinra bukkantak a vámosok Rábafüzesen egy lengyel állampolgár autójában.

Embercsempészek a határőrök hálójában. Jó üzletnek indult, de lebuktak a határszélen lakó embercsempészek, amikor négy kínait akartak átjuttatni Ausztriába a zöldhatáron.

Vendégeink a stúdióban:
- dr. Németh Róbert rendőr alezredes, bűnmegelőzési osztályvezető - akivel arról beszélgetünk, hogy mihez van joga annak a lakástulajdonosnak, aki otthonában betörőt talál; Fekete Attila pénzügyőrnagyot, a Vám- és Pénzügyőrség Nyugat-Dunántúli Regionális Parancsnokságának helyettes vezetőjét pedig az illegális kábítószerforgalomról kérdezzük, valamint arról, hogy január 1-től abszolút szombathelyi központtal működik a régiós parancsnokság.