Szolgálatban

Kedves Nézőink! 2020. szeptember 25-e előtti videóink technikai okok miatt jelenleg csak a YouTube csatornánkon érhetőek el. Dolgozunk a probléma megoldásán. Megértésüket köszönjük.

Szolgálatban - november 7.

2007. november 07., 12:48
Ma este 18.00 órától ismét Szolgálatban leszünk.
Témáink:
- Újra térfigyelő kamerák vigyázzák a rendet a Fő téren. Az új és korszerű rendszert hosszú huzavona után tudták a megfelelő helyre telepíteni. Sokkal több és jobb minőségű kamera pásztázza a belvárost, mint a Fő tér felújítása előtti rendszerben. Burián Attila a Szombathely Város Közbiztonságáért Közalapítvány elnöke a megvalósítás nehézségeiről számol be, Hollósi Gábor szombathelyi rendőrkapitány pedig a térfigyelő rendszer bűnmegelőzési és a felderítést megkönnyítő szerepéről beszél. A napokban készült el a fővárosi bűntérkép. A rendőri vezetőt arról is kérdezzük, hogy vannak-e különbségek Szombathely egyes városrészei között a bűncselekmények számát és fajtáit tekintve.
- Extasy 25 millióért. A Vám és Pénzügyőrség regionális nyomozóhivatalának munkatársai október 24-én drogfutárt kapcsoltak le a 8-as főút jánosházi szakaszán. A férfi autójából 23 ezer darab amfetamin tartalmú tabletta került elő.
- Versengés a kábítószer ellen - nagyszabású vetélkedő-sorozatot indít diákoknak a városban a Bűnmegelőzési Bizottság. Vendégünk a műsorban a verseny főszervezője: Boór Sándor, a bizottság titkára
- Kálmán bácsi nem csak a családjával, hanem a rendőrökkel és az egész faluval kukoricázott. A söptei idős ember fűzfavesszőért indult október végén, de mert órákkal később sem érkezett haza, keresni kezdték. Közel száz ember éjjel-nappal kutatott a bácsi után, akit másnap a családja egy kőszegpatyi kukoricásban talált meg.
- Vége a találgatásnak. Dr. Halmosi Zsolt egykori szombathelyi rendőrkapitányt nevezték ki a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság élére. A most még a Hajdú-Bihar Megyei Főkapitányságot irányító dandártábornok november 15-től foglalja el a vasi rendőri irányító posztot. Dr. Halmosi Zsolttal telefonon beszélget a műsorvezető: Bézsenyi Lajos.