Szolgálatban

Kedves Nézőink! 2020. szeptember 25-e előtti videóink technikai okok miatt jelenleg csak a YouTube csatornánkon érhetőek el. Dolgozunk a probléma megoldásán. Megértésüket köszönjük.

Szolgálatban - január 23.

2008. január 23., 13:17
2008. január 23-án, szerdán 18.00-tól Szolgálatban leszünk.
Miért ölte meg kislányát, anyját, és végül saját magát egy nő Rátóton? - a véres családi tragédiát senki sem érti. Riporterünknek a megtört apa beszél felesége korábbi egészségügyi problémáiról is, amik viszont - a pszichiáter szerint - vezethettek a vérengzéshez.
 
A stúdióban pszichológusokkal beszélgetünk arról is, hogy egy-egy gyilkosság, vagy brutális bűncselekmény mennyire viseli meg azokat a rendőröket, akik a bűntettek után a helyszínen végzik munkájukat.
 
Egy korty alkohol és ugrik a jogosítvány! Január 20-ától a rendőrök a szonda jelzése alapján azonnal elveszik azok vezetői engedélyét, akik szeszesital fogyasztása után ültek a volánhoz. Büntetlenül ehetünk-e például gyümölcsöt, vagy akár egy-két konyakos meggyet? Ezekre a kérdésekre is várjuk a választ a Szombathelyi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályvezetőjétől.
 
Kiszabadult a körmendi gyermekgyilkosságért jogerősen elítélt Tánczos Gábor. Pártfogói felügyelet alá helyezték a férfit. Az ügyvédje a perújrafelvételt fontolgatja, és azt is elmondta riporterünknek, hogy a család magánnyomozókat fogad fel az "igazság" kiderítésére.