Hírek

Egy nap alatt 60 bérletet értékesített a Weöres Sándor Színház a következő évadra

2013. szeptember 06., 16:07

Csütörtök délután a Fő téren tartott a teátrum társulata rendhagyó bérletkampányt: megrendezett rablással, énekkel, tánccal igyekeztek látogatókat csábítani a 2013/2014-es évad előadásaira.

Egy nap alatt 60 bérletet értékesített a Weöres Sándor Színház a következő évadra

Még mentőautóra is szükség volt Szombathely főterén csütörtökön, bár nem volt igazi vészhelyzet. Egy rablást játszottak el a Weöres Sándor Színház színészei az összegyűlt tömegben, ez is a bérletkampány része volt. A rablót játszó Budai Dávid a színpadon adott magyarázatot.

"Édesanyám azzal eresztett el ma, hogy ne merjek hazamenni színházbérlet nélkül.”

Sikeres volt az akciójelenet, hiszen mintegy 30an foglaltak, és 60an a helyszínen vásároltak színházbérletet a következő évadra csütörtökön. A főtérre települt színészkávézóban színészportrékkal díszített torták várták az édesszájú érdeklődőket.

„A dzsungel könyve” bemutatójához kapcsolódva rajzolhattak a gyerekek és állati arcokat festethettek maguknak. A musical 2014 tavaszán kerül színre Szombathelyen, addig még műsoron lesz egyebek között Örkény István klasszikusa, a Tóték.

Jordán Tamás – igazgató, Weöres Sándor Színház
„Ez egy olyan hangulatú dolog volt -remélem-, amilyennek szántuk: hogy lássák, hogy itt van egy jókedvű, vállalkozó kedvű társulat és van egy jókedvű közönsége, és ezek egymásra találtak.”

A nyilvános évadnyitó társulati ülést Sági József, a Kulturális és Sportbizottság elnöke nyitotta meg a főtéri színpadon, ahol aztán csatakiáltással indították a 2013/2014-es színházi évet.