Hírek

Éljenek a nők!

2013. március 08., 18:33

Ne csak ez az egy nap, hanem minden nap legyen nőnap az évben, ezt kérik a Híradónk által megkérdzett nők. Március 8-án tartják a Nemzetközi Nőnapot. A virágboltokban nőtt a forgalom, és édességből is több fogyott a megszokottnál.

Éljenek a nők!

Az átlagosnál is több férfi fordult meg a virágboltokban. Nőnapon a legtöbben virágot is adnak ajándékba.

"Főleg a primulák, a fokföldi ibolyák, sok elegáns világ, hortensia, kála, liliom."

Főként ezeket a virágokat vásárolták a férfiak, hogy kedveskedjenek női ismerőseiknek. A tapasztalatok szerint a lila színű virágokból fogy a legtöbb. A boltok készen álltak a nagy rohamra.

Veres Magdolna, tulajdonos, margaréta virágszalon
Nagyon sok fiatal, a középkorosztűl,y idősebbek emlékznek a régi időszakra amikor a nőnap egy nagy ünnep volt. most is az. sok fiatal szeretettel tartja ezt az ünnepet.

A tapasztalatok szerint a legtöbb férfi gondol női ismerőseire, szeretteire és nőnapon valamilyen ajándékkal kedveskedik.

A Kámoni Arborétumba nőnap alkalmából nem kellett belépőt váltaniuk a női látogatóknak.

- Nagyon ügyes. nem is értünk volna ide, ha nem olvassuk különösen neki kell egy kis séta, meg nekem is.

A hölgyek örültek a nőnapi meglepetéseknek.

- Én őszintén megmondom. minden nap legyen nőnap. és akkor nem kell március 8-at megjegyezni. csak egy kis szeretet, megértés. és az már bőven sok.

- Én kaptam egy fittnessbérletet, virágot. most kezdtem el járni és a páromtól. azt kaptam. meg édesség, néhány szál virág.

Akik ezekben a napokban látogatnak ki a Kámoni Arborétumba már különféle színekben pompázó virágágyak között sétálhatnak. Most nyílik a hóvirág, tőzike, krókusz.