Hétvége

Kedves Nézőink! 2020. szeptember 25-e előtti videóink technikai okok miatt jelenleg csak a YouTube csatornánkon érhetőek el. Dolgozunk a probléma megoldásán. Megértésüket köszönjük.

EZ VOLT SZEPTEMBER 17-ÉN a HÉTVÉGÉBEN

2004. szeptember 20., 15:37
Új évszak, újabb alkalom arra, hogy felfrissítsük ruhatárunkat. A divatot diktálók megint felturbózták a butikok kínálatát, hogy a földi halandó semmiképpen ne mehessen el a kirakat mellett érintetlenül.

Vagy azonnal betérünk, vagy fordulunk még néhányat, de a kérdés már eldőlt. A látottakból vágyálom lesz, ott motoszkál a fejünkben, hogy lemaradunk, ha sokáig halogatjuk a döntést. Trendi, vagy nem trendi? - ez most valóban fontos kérdés. És ami még ennél is lényegibb: Mennyi van erre a pénztárcánkban?

Aztán jön az újabb fejtörés: melyiket a sok közül? Mert vinnénk azt a színes csíkosat, de jó lenne a kárómintás is, és cuki az padlizsán garbó, no meg mellette az az olajzöld mellény. A tavalyi gatyám sem fazonban, sem színében nem illik ahhoz a poncsóhoz, amiben biztos én lennék a legmenőbb a baráti körben. Most akkor melyiket? De a cipőm is ódivatú...

Az idei őszi-téli divatról a Belső Uránia udvarban tartottak bemutatót a szombathelyi üzletek. A közönség a hétköznapok viseletéből kapott ízelítőt. Színek, minták, anyagok kavalkádja, amiből nem könnyű választani.

A képzeletbeli kifutón a helyi kötődésű divattervezők fantáziadús modelljeit látva visszaköszönt az 50-es évek hangulata, és integetett a jövő, a természetes anyagokat háttérbe szorító műszálkollekció. Nagy D. Gábor divattervező véleménye szerint semmit nem érdemes a szekrény hátsó részébe tuszakolnunk, mert minden darab divatos, csak tudni kell viselni. Most különösen anyuka 70-es években menő cuccaiból érdemes válogatni.

A gyerekek sem maradtak a műsorból. A Sziporkák márkás gyerekholmikat vonultattak fel a stúdióban.

Nem árt arra sem figyelni, mi van a ruha alatt. Bőrünk különleges ápolást igényel a következő szeles, esős hónapokban. Vámosi Zsuzsanna kozmetikus azt tanácsolta naponta fordítsunk figyelmet gondozására - bőrtípusunknak megfelelően- gyógyászati, kozmetikai, vagy akár házi készítmények alkalmazásával.