Hétvége

Kedves Nézőink! 2020. szeptember 25-e előtti videóink technikai okok miatt jelenleg csak a YouTube csatornánkon érhetőek el. Dolgozunk a probléma megoldásán. Megértésüket köszönjük.

Ingatlaneladással törleszt adósságot a Styl

2004. december 09., 11:12
A Styl Ruhagyár Rt. ingatlanvagyonának hatvan százalékát értékesítette, az ebből származó összeget adósságának csökkentésére fordítja. A társaság hitelei az első félév végén meghaladták az egymilliárd forintot, az értékesítés után ez az állomány nyolcvanöt százalékkal csökken. Ez a lépés része a társaság évek óta tartó átszervezésének. A cég olyan épületeket adott el, amelyekben már hosszú ideje nem termeltek.

Kolozsváry M. Victor, a Styl Ruhagyár Rt. vezérigazgatója elmondta: egy sárvári, egy vasvári  és egy szombathelyi ingatlant adtunk el, ennek ellenére megmaradt mintegy tizenötezer négyzetméter területünk, ahol folytathatjuk a korszerű, világszínvonalú termelést.

A vezérigazgató hozzátette: az átalakítás ezzel nem zárult le, a továbbiakban is mindent megtesznek azért, hogy a céget nyereségessé tegyék. Legközelebb a december 14-én, a   közgyűlésen tájékoztatják a tagságot és a közvéleményt.