Hétvége

Kedves Nézőink! 2020. szeptember 25-e előtti videóink technikai okok miatt jelenleg csak a YouTube csatornánkon érhetőek el. Dolgozunk a probléma megoldásán. Megértésüket köszönjük.

A Hétvége május 20-i adásának tartalmából

2005. május 18., 18:00
A Hétvégében ezúttal nyári grillpartik vendégváró csemegéit készítik el a stúdióban a Piazza étterem szakácsai. Nézőink ötleteket kaphatnak a húsok pácolásához, a zöldségek ízletes elkészítéséhez , illetve saláta- és édességrecepteket is hallhatnak vendégeinktől.

Joósné Tali Julianna és Ungerné Földes Lívia kézműves kuckójában ezúttal a parti kellékei készülnek, például poháralátétek, asztaldíszek.

Hétvégi programajánlóként ezúttal "királylányokkal" találkozhatnak. Vendégeink lesznek a Király Consort tagjai, Király Dóra, Ildikó és Eszter, akik régi zene muzsikával várják a közönséget vasárnap esti koncertjükön. A stúdióban a finom falatok mellé ők adnak hangulatos produkciót.

Könyv-, mozi- és piaci ajánlónk ezúttal sem marad el. A gyermeknapi rendezvényeket csokorba szedtük, hogy május utolsó vasárnapján minden apróság megtalálhassa a kedvére való programot.