Hétvége

Kedves Nézőink! 2020. szeptember 25-e előtti videóink technikai okok miatt jelenleg csak a YouTube csatornánkon érhetőek el. Dolgozunk a probléma megoldásán. Megértésüket köszönjük.

Pénteken retro adás!

2005. május 23., 13:44
Május 27-én este 6 órától Hétvége című magazinunk vendége Szőke András filmrendező, masszőr. A két műsorvezetővel, Kovács Ágival és Sulyok Tamással kalandoznak a múltban egy izgalmas retro adás erejéig. A 70-es, 80-as éveket idézi a „dizájncenter”, amelyben mókás tárgyakat láthat a közönség. Ízelítőt adunk korhű bútorokból, ruhadarabokból, de Szőke András jelenléte garancia arra is, hogy nem feltétlenül komoly hangnemben zajlik majd a műsor.
Pénteken retro adás!

Mindezen túl nézőink a Szombathelyi Televízió jóvoltából személyesen is találkozhatnak Szőke Andrással. Az adás után a Savaria Filmmúzeum nemrégiben nyílt, vadonatúj, szintén retro hangulatú kávézójába, a Cinema Caféba szerveztünk közönségtalálkozót.

S, hogy hétvégénk zavartalan legyen, e napon műsorváltozás is lesz: a Tárházat fél 6 órától vetítjük.

Utána is folytatódik azonban a Szőke-show, hiszen fél 8 órától tűzzük műsorra a Szexárdi balladák című filmet, amelynek egyik szereplője a filmrendező, de szerepet kap benne többek között Ganxta Zollee is. Érdemes lesz bennünket nézni!