Hétvége

Kedves Nézőink! 2020. szeptember 25-e előtti videóink technikai okok miatt jelenleg csak a YouTube csatornánkon érhetőek el. Dolgozunk a probléma megoldásán. Megértésüket köszönjük.

A június 16-i adásunk tartalmából

2006. június 15., 12:01

A Szilvási Gipsy Folk Band szerdán Brüsszelben zenélt, pénteken pedig már a Szombathelyi TV stúdiójában ütik a cimbalmot. Az adás után rögvest a kőszegi Ost-West Folkfesztivál visszatérő vendégeiként hozzák a jó hangulatot, a kellemes muzsikát. A zenekar vezetője, ifj. Szilvási István és Pócza Zoltán, a Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház vezetője a hétvégi zenei eseményről beszél.
 
Pénteken már 13. alkalommal vehetünk részt a Bloom-napon. A programok ugyan már délelőtt elkezdődtek - erről természetesen beszámolunk a Hétvégében is! - ám este is remek műsorok várják az érdeklődőket. Nem csak a Joyce-rajongókat...
Vendégünk Barták Balázs főiskolai adjunktus és W.Farkas László szervező, tanár. Talán Joyce is érkezik, de ez legyen meglepetés!
 
Szombaton Csörötneken megyei halászléfőző-versenyen mérhetik össze szakácstudásukat a vállalkozó kedvű csapatok. Adásunkban a csörötneki polgármester és Puskás Norbert, a Vas Megyei Horgász Szövetség információs referense ajánlja Önöknek a remek eseményt.
 
Hétvégén újra pattog a labda a Savaria Arénában! Ezúttal a röp-, és kézilabda kap szerepet, ugyanis a két magyar férfi válogatott mindkét sportágban selejtezőt játszik. A kézilabdázók a világbajnokságra, a röplabdázók az Európa-bajnokságra szeretnék kvalifikálni magukat. Erről Tóth Kálmán, a főszervező Panonsport Kft. igazgató-helyettese szól.
 
Természetesen ezúttal sem maradnak el a nyeremények, így hát érdemes lesz velünk tartani pénteken este!