Hétvége

Kedves Nézőink! 2020. szeptember 25-e előtti videóink technikai okok miatt jelenleg csak a YouTube csatornánkon érhetőek el. Dolgozunk a probléma megoldásán. Megértésüket köszönjük.

A Hétvége július 28-i adásának tartalmából

2006. július 27., 09:29

Kánikula. Tikkasztó hőség. Szinte elviselhetetlen. Az ember legszívesebben minden ruhadarabjától megszabadulna. A nagy melegben csak egy megoldás lehet – irány a vízpart! De mit viseljünk a strandon? Hogy mi a 2006-os fürdőruhadivat?  - kiderül az adásból. Állandó modellünk, Zoé néhány könnyed, nyári ruhadarabot is bemutat a stúdióban.
 
Érkezik egy fodrászmester, aki a nyári hajápolásról mond hasznos tanácsokat, s nem mellesleg egy frizurát is elkészít. Szó lesz a tegnap kezdődött Országos Dalos Fesztiválról, Solyóm László zenei produkciójával hangolódhatunk a hétvégén is tartó rendezvényre. Augusztus 4-én lesz a X. Nemzetközi Fúvós Zenekari Fesztivál. A programokból csemegézünk!
 
Láthatnak bejátszást arról, hogy ki, miként viseli a hőséget, megismerhetjük a fagyikészítés csínját-bínját. Új mozifilmeket is ajánlunk! Tartsanak Kovács Ágival és Sulyok Tamással pénteken este 6-tól 7-ig! Nem érdemes kihagyni!