Hétvége

Kedves Nézőink! 2020. szeptember 25-e előtti videóink technikai okok miatt jelenleg csak a YouTube csatornánkon érhetőek el. Dolgozunk a probléma megoldásán. Megértésüket köszönjük.

A Hétvége szeptember 8-i adásának tartalmából

2006. szeptember 06., 14:55

A gördeszkázás népszerű szabadidős tevékenység, azonban több sportnál: életformát jelent. A deszkások életével ismerkedhetünk meg a Hétvége eheti adásában, szó lesz egy szombati gördeszkaversenyről és jamről is, amelyet első alkalommal rendeznek Vasváron.

Idén ünnepli fennállásának 50. évét a Nyitra Utcai ÁMK. Ez alkalomból többnapos, remek rendezvényen szórakozhatunk, ismerhetjük meg az intézményt. Érkezik az igazgatónő és egy a program egyik főszervezője, részletesen beszámolnak az eseményekről.

Hétvégén lesz a Tíztánc Magyar Bajnokság az MSH-ban. Adásunkban fiatal tehetségek adnak ízelítőt a rangos verseny hangulatából.

Huszárgyerek, huszárgyerek, szereti a táncot.... - hogy ez valóban így van-e, kiderül a magazinból, hiszen vendégeink a Vasi Lovas Turisztikai és Lovas Kultúra Hagyományőrző Egyesület daliás huszárai. Egy hétvégi programról tájékoztatnak.