Hétvége

Kedves Nézőink! 2020. szeptember 25-e előtti videóink technikai okok miatt jelenleg csak a YouTube csatornánkon érhetőek el. Dolgozunk a probléma megoldásán. Megértésüket köszönjük.

Hétvége - Március 2.

2007. február 28., 14:44

Erősen tavaszi a hangulat. Akinek kedve van, az ilyenkor szokásos vibrálást idén akár komolyra is fordíthatja. Például férjhez mehet. Vagy megnősülhet. Hogy hivatalossá tegye a ficorgást, és egy embert válasszon hosszú távra. No nem? Minek várjunk, ha nincs kedvünk továbbvariálni.

A Szombathelyi Televízió pénteki Hétvége c. adásában az lesz a téma, hogy miként érdemes egy esküvőt tökéletesen - vagy legalábbis arra törekedve - megszervezni. Ejtünk szót a legújabb ruhadivatról, a nélkülözhetetlen dekorációról, a lakodalomról, annak előkészítéséről. Természetesen a gyűrűről is diskurálnak műsorvezetőink, hiszen: "Egy gyűrű mind felett!"

Sulyok Tamás állandó kollégánk mellé ezúttal dr. Bognár Judit anyakönyvvezető ül, aki többek között a ceremónia előkészületeiről, a szükséges dokumentumokról, a házasság egyéb, nem ismert részleteiről beszél.

Ha már házas akkor azért, ha még nem, akkor azért tartson velünk pénteken este 18 órától!