Hétvége

Kedves Nézőink! 2020. szeptember 25-e előtti videóink technikai okok miatt jelenleg csak a YouTube csatornánkon érhetőek el. Dolgozunk a probléma megoldásán. Megértésüket köszönjük.

Hétvége - Március 23.

2007. március 22., 08:32

A hét végére ismét remek programokat ajánl a Hétvége! A Magyar Turizmus Zrt. a “Zöldturizmus Évét” a kincskereső játékkal indítja. Az ország 11 pontján – köztük Kőszegen – várják szombaton a kincsvadászokat. A részletekbe Tama István a Magyar Turizmus Zrt. regionális marketing igazgatója avatja be a nézőket.
A Kultúrkapu Egyesület szervezésében fiatal művészek kiállítása látható a Savaria Moziban, ugyanitt zenei fesztivált szerveznek szombaton.
Ellátogat hozzánk Dancsó Zoltán akit a hétvégi címmérkőzéséről kérdezünk. Majd a Metál Tavasz néhány fellépőjét látjuk vendégül, akik szombaton 18 órától koncerteznek az OMK-ban.
Otthoni wellnes kúrát ajánl Kulcsár István, akitől azt is megtudhatják mi a különbség a termál és a gyógyvíz között.
Bemutatjuk a programsavaria.hu honlapot, ajánljuk a Benkó Dixieland Band keddi koncertjét, amit az MSH-ban rendeznek, valamint beszámolunk a Szombathelyi Televízió Helytörténeti filmjének bemutatójáról is.
Sulyok Tamás partnere ezúttal a zenei berkekben jól ismert Vida Gábor lesz.