Hétvége

Kedves Nézőink! 2020. szeptember 25-e előtti videóink technikai okok miatt jelenleg csak a YouTube csatornánkon érhetőek el. Dolgozunk a probléma megoldásán. Megértésüket köszönjük.

Hétvége - Október 5.

2007. október 03., 15:34

Hétvégén rendezik meg a Tíz Tánc Bajnokságot, a részletekről Lovas Henriette a Lorigo TSE vezetője beszél, tanítványai pedig latin táncokból adnak ízelítőt nézőinknek. Villamostörténeti kiállítás látható október 4-től november 2-ig a Smidt Múzeumban. Vendégünk lesz ifj. Sebestyén Ferenc, akinek édesapja főellenőrként dolgozott a szombathelyi villamoson.

Bemutatkozik az Életmódház, láthatnak masszázsokat, és néhány jó tanáccsal szolgál egészségünk megőrzéséhez egy kozmetikus és egy sportoktató.

Kőszegen síugró bajnokságot tartanak szombaton, Molnár Lászlót kérdezzük a programról. Megismerhetik Szatmári Beátát, aki nemrég első helyezett lett az egyik kereskedelmi csatorna aktmodell versenyében.

Az ismert ember hétvégéje rovatban ezúttal Prikazovits Ferenc és családja életébe pillanthatnak be, majd a Park Hotel Pelikán Étterem főszakácsa gombából készít egy finom étel.

 Következő adás: október 12.