MNB
MNB - 2

Hírek

24 pontos győzelmet aratott a SZOVA-Trend Optika KC a Nyíregyháza ellen

2013. április 08., 18:24

Újabb könnyed győzelmet aratott a SZOVA-Trend Optika KC   NB I-es férfi kosárlabdacsapata. A vasi sárga-feketék  a középszakasz 4. körében  a Nyíregyháza gárdáját verték 104:80-ra az Aréna Savariában.

24 pontos győzelmet aratott a SZOVA-Trend Optika KC a Nyíregyháza ellen

Az NB I-es férfi kosárlabda-bajnokság középszakaszának 4. fordulójában az alsóház élmezőnyében tanyázó SZOVA-Trend Optika KC a sereghajtók közé tartozó Nyíregyháza gárdáját fogadta az Aréna Savariában. A mérkőzést kissé nehézkessen kezdték a hazaiak, a Mohácsi találataira alapozó vendégek pedig határozottan jól tartották magukat. A nyitónegyed végén is csupán 2 ponttal jártak előrébb a sárga-feketék. A második etapban aztán megsérült a vendégek légiósa,  Nelson és ezt már nem bírták el az amúgy is foghíjas kerettel szereplő nyírségiek. A szombathelyiek a folytatásban végül felőrölték a vendégek ellenállását és végül 104:80-ra nyertek. Ettől függetlenül egyértelműen dícséret illeti a jól küzdő nyíregyháziakat is.

A SZOVA-Trend Optika KC csapatából az egyik legjobb teljesítménnyel Will Tamás rukkolt ki. A vasiak bedobója úgy jutott el 22 pontig, hogy hatszor is a hárompontos vonalon túlról talált be.  

A sárga-feketék szerdán ismét pályára lépnek bajnoki mérkőzésen az Aréna Savariában, ahol 18 órakor azt a pécsi gárdát fogadják, mely az alapszakaszban oda-vissza legyőzte őket.