MNB
MNB - 2

Hírek

Artner Tamás marad a Haladás vezetőedzője

2012. november 05., 17:31

A szombathelyi csapat trénere a hétvégi, Pápa elleni vesztes mérkőzést követően ajánlotta fel lemondását. A klub tulajdonosai azonban egyelőre nem engedik felállni a kispadról. Erről ma tárgyaltak az edzővel.

Artner Tamás marad a Haladás vezetőedzője

Regeneráló futással kezdte a hetet a Haladás. Artner Tamás irányította a tréninget, akinek lehetséges távozása a hétvégén merült fel, miután elveszítették a Pápa elleni rangadót. Ezt követően ajánlotta fel lemondását a szombathelyi szakember.

Artner Tamás, edző, Szombathelyi Haladás
Az utolsó 8-9 mérkőzésünk nem úgy sikerült ahogy kellett volna. A csapat teljesítménye nem volt rossz, sőt: sok olyan meccs volt ahol jól teljesítettünk, jobban mint az ellenfelünk és nem tudtunk győzni.

Az edzővel ma tárgyaltak a klub tulajdonosai. Az a döntés született, hogy továbbra is Artner Tamás irányítja a Haladást.

Illés Béla, kisebbségi tulajdonos, Szombathelyi Haladás
Én úgy gondolom, hogy nagy hiba lenne ha menetközben változtatnánk. Artner Tamásrt biztosítottuk róla, hogy a vezetőség mellett áll és folytassa a munkát.

A Haladás jelenleg 13 ponttal a 14. helyet foglalja el a tabellán. A szombathelyiek következő fordulóban az Újpestet látják vendégül.