Hírek

Az Aramist verték a HVSE futsalosai

2021. október 04., 19:46

Magabiztos teljesítménnyel rukkolt ki a címvédő Haladás futsal együttese, amely az Aramis csapatát látta vendégül. A szombathelyi zöld-fehérek ötgólos sikert arattak a rangadón.

 

Az Aramist verték a HVSE futsalosai

A Haladás VSE Bajnokok Ligája előselejtezője miatt halasztották a férfi élvonalbeli futsal bajnokság második fordulójában az Aramis elleni találkozót. A vasi zöld-fehérek esélyeshez méltó módon azonnal érvényre juttatták fölényüket.

Már a második percben kiszakadt a gólzsák: először Dróth Zoltán villant, fordult le ellenfeléről és talált a kapuba, majd még ugyanebben a percben Vas Ádám lőtte ki a hosszú sarkot. Nem állt le a folytatásban sem a Haladás. Longo kapufáról kipattanó kísérlete a nyáron érkező Rezala elé pattant, aki senkitől sem zavartatva passzolt a hálóba. Hiába kért időt a vendégek mestere, nem sikerült felrázni a játékosokat, a hetedik percre már négyre nőtt a különbség. Hajmási húzta meg a bal szélen, a középre tett labdáját Vadászi passzolta saját kapujába. A félidő hajrája viszont a vendégeké volt. A vészkapussal támadó Aramis előbb Büki találatával, majd Bognár életerős szabadrúgásával felzárkózott mínusz kettőre az első félidő végén.

A második játékrészben a vendégek továbbra is öt-a-négy elleni játékot részesítették előnyben, míg a Haladás magabiztosan védekezett és veszélyes ellentámadásokat vezetett. Ifjú Kovács Máté a játékrész derekán újabb gólt szerzett Longo keresztpasszát követően. Az utolsó percre aztán elfáradtak a Pest megyeiek és két találattal még biztosabbá vált a Haladás sikere. Előbb Nagy Kevin csent el egy labdát és ívelte át a játékosok felett a kapuba, majd Longo vett el egy átadást és használta ki a lehetőséget.

7-2-es sikerével a szombathelyi alakulat fellépett a tabella második helyére. A héten két újabb mérkőzés vár majd Juan Ramon Calvo Rodriguez csapatára. Hétfőn a Kistarcsa látogat a vasi megyeszékhelyre, majd pénteken Kecskeméten lépnek pályára Hajmási Milánék.