Hírek

Az év első tétmérkőzését vívja ma este a Haladás futsal együttese

2024. január 08., 17:57

Az év első tétmérkőzését vívja ma este a Haladás futsal együttese

Alig három hetes pihenőt, majd egy rövid felkészülést követően újra tétmérkőzés vár a Haladás VSE futsal csapatára. A versenynaptár zsúfoltsága miatt januárban két-három naponta pályára lép a vasi alakulat. A Bajnokok Ligája és az NB I-es pontvadászat mellett megkezdődnek a Magyar Kupa küzdelmei is. A 2. forduló hétfő esti összecsapásán a másodosztály keleti csoportjában érdekelt Dunakeszi otthonába látogatnak Gyimesi Mátéék.

Gyimesi Máté - játékos, Haladás VSE
- Ellenünk mindenki kettőzött erővel fog küzdeni, erre fel vagyunk készülve. Nem szabad abból kiindulni, hogy másodosztályú ellenféllel találkozunk, hiszen idegenben játszunk, nekik a döntetlen is jó a továbbjutáshoz, tehát az első perctől koncentrálni kell, s akkor nem lehet probléma.

A papírforma a szombathelyiek sikerét ígéri, hiszen a Haladás magabiztosan vezeti a tabellát, 7 ponttal előzi meg közvetlen riválisát. Egyetlen veresége mellett a liga legkevesebb gólját kapta a vasi alakulat. A Dunakeszi jelenleg a tíz csapatos NB II. keleti csoportjának nyolcadik helyét foglalja el, két pontra van a kieső zónától. Ugyanakkor nem mehet biztosra Felipe Conde együttese, hiszen valamennyi együttes, így a Duna-parti alakulat is a Haladás skalpjára pályázik. A szövetség kiírása alapján a második fordulóban egyetlen mérkőzésen dől el a továbbjutás kérdése. Az összecsapásnak a Dunakeszi sportcsarnok ad otthont 20 órai kezdettel.