Hírek

Az utolsó másodpercekben kapott ki az Admiral-Hali

2012. október 09., 17:33

Rendkívül izgalmas mérkőzésen 6:5 arányú vereséget szenvedett hazai pályán az Admiral-Haladás VSE NB I-es futsalcsapata. A szombathelyiek 2 másodperccel a találkozó vége előtt kapták a Cső-Montage gárdájától a mindent eldöntő hatodik találatot.

Az utolsó másodpercekben kapott ki az Admiral-Hali

Az NB I-es futsalbajnokság 6. fordulójában a hetedik helyen álló Admiral a sereghajtó Cső-Montage csapatát fogadta az Aréna Savariában. A derbi  a lehető legrosszabbul kezdődött a vasiak számára, ugyanis már az 5. percben vezetést szereztek Simon góljával a vendégek. Erre Horváth Péter  révén még sikerült a 7. percben válaszolniuk a hazaiaknak, ám a folytatás sem alakult optimálisan Horváth Levente legénysége számára: az első félidőben már csak az üllőiek találtak be. A 9. percben Krizbai vágott egy szabadrúgást a szombathelyiek kapujába, néhány perccel később Magyar egy vendégkontrát fejezett be góllal. A játékrész 1:4-es eredményét Simon állította be azzal, hogy a 20. percben is bevette a vasiak kapuját. A második félidőt vészkapussal kezdte a komoly hátrányban lévő Admiral. Ennek ellenére csak a 27. percben jött össze a szépítés: Jáger szerzett fontos találatot. Krizbai újabb gólja után azonban újfent hárommal vezettek a vendégek. A Haladás viszont nem adta fel és óriási hajrát indított. Sorrendben Bogyó, Jáger és újfent Bogyó talált be, így 40 másodperccel a meccs vége előtt 5:5 volt az állás. A feketeleves azonban még hátra volt: Krizbai 10 méteresből 2  másodperccel a derbi végét jelző dudaszó előtt bombázott a hazaiak kapujába. A hazaiak 6:5-ös veresége azt jelenti, hogy véget ért a három mérkőzésből álló győzelmi sorozatuk.

Horváth Levente vezetőedző, Admiral-Haladás VSE
"Húznunk kell egy vonalat a három győzelem után és mindig egy meccset kell megnyerni. Én úgy gondolom, hogy ez nyerhető meccs volt. Olyan ellenfél volt, akit meg lehetett volna verdi. De sajnos ez nem sikerült. Olyan első félidőt csináltunk, ami után úgy gondolom, hogy győzelmet nem érdemeltünk."

Az Admiral veresége ellenére feljött a tabella hatodik helyére jobb gólkülönbségének köszönhetően. A vasiak legközelebb Debrecenben lépnek pályára bajnoki mérkőzésen.