Hírek

Bejelentette első igazolását a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

2020. május 27., 22:21

Egyéves szerződést kötöttek a Békéscsabáról érkező Balog Judittal, aki korábban megfordult Kisvárda, a Vác, a BL-győztes Győr és az Ungvár csapatánál is. A 24 éves, 177 centi magas ukrán válogatott hálóőr leigazolására Sipeki Flóra és Gadányi Maja távozása miatt is szükség volt.

Bejelentette első igazolását a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

A telefonnál: Marosán György - vezetőedző, Hungast-SZKKA
“Kapusnak még viszonylag a fiatalabb korban van, még van benne fejlődési lehetőség. Nagyon jókat hallottam róla a Lilitől, ugye ők csapattársak az ukrán válogatottban. Régebben is tetszett már a teljesítménye akár a Kisvárdában, akár amikor a Vácban kézilabdázott, így örülök neki, hogy a csapatunkat fogja erősíteni.”

A szombathelyi klub új igazolása tisztában van vele, hogy Katarina Tomasevics mögött csak kettesszámú kapus lesz, de nagyon várja már az új kihívást.

A telefonnál: Balog Judit - kézilabdázó, Hungast-SZKKA
“Nagyon szimpatikus volt a csapat is, az edző is. Örülök, hogy előttem egy idősebb kapus lesz, akitől nagyon sokat tanulhatok, róla is csak jót hallottam. Szerintem nagyon jól ki fogjuk egészíteni egymást és nagyon várom már a közös munkát.”

A kétszeres ukrán bajnok hálóőr biztos benne, hogy az SZKKA-nak a következő szezonban sem lesznek kiesési gondjai és az NB I középmezőnyéhez fog tartozni.