
Alig két hónap alatt készült el az új kantin a gyár közepén. A korábbi tárgyaló helyiségeket alakították át azért, hogy a dolgozók a szünetekben előbb jussanak ételhez, italhoz.
Michael Reinig ügyvezető igazgató, LuK Savaria Kft.
A dolgozói fórumokon mindig felmerült, hogy munkavállalóink szeretnének gyorsan ételhez, italhoz jutni. Rájöttünk, hogy itt, a gyár közepén lenne a legalkalmasabb egy ilyen, étkezésre alkalmas helyiséget kialakítani. A dolgozók elégedettsége fontos a teljesítmény szempontjából is, ezért alig két hónap alatt elkészült az új büfénk.
Az elmúlt években többszörösére nőtt az LuK Savaria Kft. dolgozóinak létszáma és a gyár területe is sokkal nagyobb ma már, mint a kezdetekkor. Így előfordult, hogy a munkaközi szünetekben a dolgozóknak sorba kellett állni az étteremben, vagy éppen az üzemen belüli nagy távolságok miatt mire odaértek, már nem volt idejük elfogyasztani az ételt.
Nagyné Salamon Edina
Nagyon örülök neki, mert nagyon szeretem a puncskockát. Nagyon kevés idő van arra, hogy elfogyasszuk az ételt, ez itt közel van és kulturált környezetben.
Az új bisztró kialakításában az üzemeltető cég is részt vett.
Ress Róbert üzemeltetési igazgató, Eurest Kft.
Itt a LuK Savariában 10 éve vagyunk jelen, és végig követtük a gyár növekedését. Nagyon jól tudjuk, hogy ebben hatalmas felelősségünk van, hiszen talán az egyik legfontosabb szolgáltatási pont a dolgozók életében.
A kantin nyitva tartása a munkaközi szünetekhez igazodik, és többnyire magyar alapanyagokból készült termékek kaphatók itt.





























