Hírek

Diáknapok az egyetemen

2010. április 28., 14:34

Szépségverseny, paintball, pókerverseny vagy a diákrektor-jelöltek számára rendezett evőverseny tartozik még a Nyugat-magyarországi Egyetem Diáknapok hátralévő programjaihoz. A hétfőn kezdődött négy napos rendezvény a már hagyományos Perintparty-val folytatódott ma.

Diáknapok az egyetemen

Készülődnek a Savaria Egyetemi Központ hallgatói a Diáknapok szokásos vizes programjára. A verseny a „Normandiai partraszállás" nevet kapta a szervezőktől, akik díjazzák a sajátkészítésű hajókat, az öltözéket és természetesen a csata győztesének is pont jár.….vagy igen?" ű. A normandiai partraszállást a főként testnevelés szakos hallgatókból verbuválódott csapat nyerte, hiszen az ő hajójuk úszott a vízen, a tojásokat ők dobták a legpontosabban, na és a kötélhúzásban sem akadt náluk erősebb. Persze nem a győzelem volt a legfontosabb a szervezők szerint.

 

Dia 3. éve vesz részt a diáknapokon. Csapata mindent megtett a győzelemért, ám végül alulmaradt a DinnyéSEK csapatával szemben ő pedig vízbe pottyant.

Németh Dia hallgató, SEK Intézményi kommunikátor szak

 

 

"Szerintem még be vagyok rúgva, hosszú volt a tegnap este és hát lány vagyok, ez nem tudom, hogy mennyire látszik, de szerintem a másik csapatban nem volt lány

 

Ez az öltözékeket látva persze nem mindig volt egyértelm

Kiss Csaba kommunikációs referens, Hallgatói Önkormányzat, SEK

"2007 óta én szervezem, jó, hogy ennyi őrült ember van, az öltözékek is viccesek, nekem ez a kedvencem."

A diáknapi partraszálláson győzött a jókedv. A Hallgatói Önkormányzat tervei szerint ez az esti koncerteken, a póker-, a szépség- vagy az evőversenyen is így lesz majd. A hangoskodásért a hallgatók a lakosság megértését kérik, cserébe, mint mondják ingyenes belépést biztosítanak mindenkinek az egyetemi diáknapokra.