MNB
MNB - 2

Hírek

Elkezdte a Hali a felkészülést

2013. június 19., 19:56

Napi egy edzéssel kezdte meg a felkészülést a 2013-2014-es bajnoki szezonra a Szombathelyi Haladás NB I-es labdarúgócsapata. A vasi zöld-fehérek június 28-án a Wiener Neustadt otthonában játsszák majd az első felkészülési mérkőzésüket.

Elkezdte a Hali a felkészülést

Artner Tamás vezetőedző 22 mezőnyjátékosnak és három kapusnak tartotta meg a felkészülési időszak első edzését. A foglalkozásról igazoltan hiányoztak a klub felnőtt, valamint korosztályos válogatott labdarúgói, azaz Guzmics, Radó, Gyurján, Jagodics, Ugrai és Dombó.

Artner Tamás vezetőedző, Szombathelyi Haladás
“Nagy változások még nincsenek. Igazából az biztos, hogy Gőcze Gergő távozott tőlünk Pécsre. Búrány Zoltánnal nem hosszabbítottunk szerződést. Ennek az az oka, hogy a Szeles Tamást felhoztuk az NB II-es csapatból és ő lesz a második számú jobb oldali védő. Függőben van még Kulcsár Kornél, Kenesei Krisztián és Rajos Gábor ügye. Még nem tudjuk, de holnap lesz taggyűlés. Sok minden ki fog derülni.”

Az első edzésen részt vettek azok a játékosok is, akik az előző szezon végén még sérüléssel bajlódtak. Tréningezett Rózsa és Halmosi is.

Halmosi Péter labdarúgó, Szombathelyi Haladás
“Most tünetmentes vagyok, de két hétig nem csináltam semmit. Maximum úsztam ahol pihentünk a Balatonon. Kíváncsian várom, hogy fog reagálni a lábam erre a terhelésre.”

A vasi zöld-fehéreknek már van egy új szerzeményük: a bal oldali védőként bevethető szerb Predrag Bosnjak Veszprémből érkezett a Rohonci útiakhoz.

Predrag Bosnjak labdarúgó, Szombathelyi Haladás
“Tudom a Haladás jó csapat, jó a körülmény, jó a vezetőség, az edző. Én télen aláírtam az előszerződést, de nem sikerült jönnöm télen. Nem tudom miért, nem az én dolgom. De örülök, hogy itt vagyok és boldog lennék, ha tudnám segíteni a csapatot.”


A Szombathelyi Haladás a tervek szerint június 28-án játssza majd az első felkészülési mérkőzését. Az  osztrák Wiener Neustadt otthonában lépnek pályára Artner Tamás tanítványai.