Hírek

Eredményesen működik a programiroda

2012. május 14., 16:23

A Széchenyi Programiroda Működéséről és a pályázati lehetőségekről tartottak ma konferenciát a Claudius Hotelban. Az eseményen a programiroda munkatársai tartottak előadásokat, de az érdeklődők és pályázók fel is tehették kérdéseiket a tanácsadóknak.

Eredményesen működik a programiroda

A Széchenyi Programirodáknak Nyugat-Dunántúlon összesen több mint 3500 ügyfelük van. Eredményesen  működik az tanácsadó szolgáltatás Szombathelyen is.

Samodai Imre - regionális igazgató, Széchenyi Programiroda
"Itt Vas megyében több mint 1100  ügyfelünk van már, akit minimum egyszer elértünk. Jelentős az a szám, akiről el lehet mondani, hogy többször megkerestünk, vagy havi rendszerességgel keresünk. Jelen pillanatban 370 pályázatra figyelünk."

Sokan egy-egy sikeres pályázatot követően is rendszeresen fordulnak megfordulnak az irodában.

 Móricz Sándor
"Közvetlen a kapcsolat teljes egészében. Körülbelül 3/4 évvel ezelőtt történt a megkeresés, én az Őrségben dolgozom, pontosabban Szalafő Őriszentpéter mellett."

A programiroda munkatársai itt, a konferencián is várták az ügyfelek vagy a pályázók kérdéseit.

Bognár Kinga - tanácsadó, Széchenyi Programiroda
"Egyre többen hallanak rólunk, hogy mi működünk, és hogy térítésmentesen adunk nekik tanácsot, és hogy fogjuk a kezüket, tehát hogy végigkísérjük őket a pályázatig."

A programiroda közponja Budapesten van, emellett 22 irodájuk működik az országban mondta el a társaság nyugat-dunántúli regionális igazgatója.

"Jelen pillanatban országos viszonylatban 165 fejlesztési tanácsadó végzi azt a munkát, kint a terepen felkeresi székhelyeken, telephelyeken a potenciális ügyfeleket és ad tájékoztatást, segít a pályázatok lezárásában."

A konferencián bemutattak több pályázatot is, amelyek az  infrastruktúra-fejlesztést vagy ingatlanvásárlást támogatják.