Hírek

Gálaműsor keretében adják át a megyei Prima-díjakat és az Év vállalkozója elismeréseket

2012. október 17., 19:23

A vasi vállalkozók hat éve elsőként csatlakoztak Demján Sándor kezdeményezéséhez, és az országos Prima Primissima Díj mintájára megyei elismerést alapítottak. Így jutalmazzák a helyi szellemi élet kiválóságait. Az ünnepséget csütörtökön rendezik.

Gálaműsor keretében adják át a megyei Prima-díjakat és az Év vállalkozója elismeréseket

A tavalyi díjátadó képei. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének megyei szervezete -mint 2006 óta minden évben- idén is megrendezi a gálát, melynek keretében átadják a Prima-díjakat.

A Szombathelyi Televízió kisfilmet készített a jelöltekről, ezeket az összeállításokat honlapunkon is megnézhetik. A VOSZ megyei elnöksége mellett működő társadalmi tanács tudomány, sport, oktatás és közművelődés kategóriában 3-3 jelölt közül dönt a győztesekről, illetve egy különdíjat is kiosztanak. A kategórianyertesek 1 millió, a jelöltek százezer forintot kapnak. A megyei napilapon keresztül egy közönségdíjast is jutalmaznak majd. Legutóbbi közéleti magazinunkban a VOSZ megyei elnöke a Prima-díj társadalomösszetartó erejét is hangsúlyozta. 
  
Szőnye József - megyei elnök, VOSZ
"Azt hisszük, ha bemutatjuk azt, hogy mennyire fontos számunkra a humán szféra, talán érzékeltetjük vele azt is, hogy a reál szféra sem kevésbé érdekes. Viszont a reál szféra hoz azért áldozatokat, hogy ezek az emberek kellőképpen el legyenek ismerve."

A gálán átadják az év megyei vállalkozója díjakat is. Hárman pedig a december eleji budapesti díjatón a VOSZ országos elismerését vehetik át, de őket is köszöntik majd a rendezvényen. A gálát a Szombathelyi Televízió rögzíti és hamarosan műsorára tűzi.