MNB
MNB - 2

Hírek

Gyilkolt az ámokfutó?

2010. június 23., 18:40
Valószínűleg gyilkosság áldozata lett az a 25 éves nő, akit kedden kora este találtak holtan egy szombathelyi albérletben a rendőrök. A nő eltűnését korábban már bejelentették hozzátartozói a rendőrségen.
Gyilkolt az ámokfutó?


Vasárnap este egy nemescsói férfi dolgoztatta meg a vasi és a Veszprém megyei rendőröket. A suzukis sofőr a Zanati úton majdnem nekiment egy arra járőröző rendőrautónak. A szabálytalankodó száguldozót nem tudták megállítani, Kislődnél viszont közlekedési balesetet szenvedett a 21 éves ámokfutó. A nyomozók keresték az okát, miért nem állt meg a suzukis a rendőri felszólításra.

Kiss Sándor polgármester, Nemescsó
"Nagyon rendes gyerek. Talán még 80-nal sem szokott menni, nem hogy 150-nel, ahogy hallottam. Nagyon csodálkozom rajt."

Nemescsóban, a férfi falujában mindenkit meglepett az ámokfutás. Az egyik legnagyobb közösségi portálon viszont a sofőr adatlapja arról tanúskodik, nem először hajtott gyorsabban a megengedettnél. A rendőrség gyanúja szerint pedig nem is ez a férfi egyetlen bűne.
Híradónk úgy tudja, a férfi barátnőjének holttestét találták meg kedden este a nyomozók, a Petőfi Sándor utcai, negyedik emeleti közös albérletükben. Információink szerint a nő több napja halott volt már. A szomszédok semmit sem tudnak a furcsa párról, néhány hete bérelték ki ezt a lakást.

Szomszéd név és arc nélkül
"Két hete lakunk itt, nem is láttuk őket. 2-szer láttuk talán a fiatalembert. Mi engedtük be a rendőröket. Ennyit tudunk."

A rendőrség szűkszavú közleményt juttatott el szerkesztőségünkbe, amelyben azt írják, a 25 éves nő valószínűleg bűncselekmény áldozata lett. A részletekről péntekre ígértek tájékoztatást. A férfi a győri kórházban még nincs túl az életveszélyen, de orvosai nem mondhattak többet, a hatóság hírzárlatot rendelt el.