Hírek

Győzelemmel kezdte a felsőházi rájátszást a Swietelsky-Haladás VSE

2013. március 05., 17:17

A szombathelyiek az Aréna Savariában egygólos hátrányból fordítva 6:4 arányban győzték le a tabella harmadik helyén álló Gödöllő együttesét.

Győzelemmel kezdte a felsőházi rájátszást a Swietelsky-Haladás VSE

Nem kezdte jól a felsőházi rájátszást a Haladás élvonalbeli futsalcsapata, ugyanis a Gödöllő elleni derbi első félideje után 2:1-es hátrányban voltak Horváth Levente tanítványai. Szerencsére a második félidőben magára talált a vasi együttes és végül teljesen megérdemelten 6:4 arányú győzelemmel zárta az Aréna Saváriában lejátszott mérkőzést.

Halmos Máté labdarúgó, Swietelsky-Haladás VSE
"Sajnos az első félidő nem a mi szánk íze szerint alakult.  Bár úgy gondolom, hogy az első félidőben is mi do,ináltunk. Abszolút uraltuk a játékot, csak a helyzeteinket nem rúgtuk be. Szerencsére a 2. félidőben átszakadt a gát és úgy érzem, hogy magabiztos győzelmet arattunk. Megérdemelt győzelmet."

A szombathelyi csapatnak nem sok ideje marad az ünneplésre, ugyanis Halmos Mátéék a hétvégén a Magyar Kupa négyes döntőjében szerepelnek. A sorsolás alapján a vasi gárda a Szeged együttesével meccselhet a fináléba kerülésért.

Horváth Levente vezetőedző, Swietelsky-Haladás VSE
"Mondhatom, hogy két hasonló képességű csapat, még ha a Szeged a tabellán jobban is áll mint mi. De ennek ellenére azt mondom, hogy a két bajnoki  mérkőzés alapján - itt 2:1-re kikaptunk, ott 4:3-ra tudtunk nyerni-, két azonos képességű csapat. Mindenképpen 50-50 százalékkal indulunk.

A Magyar Kupa négyes döntőjét Győrben rendezik. A Swietelsky-Haladás VSE szombaton 19 órakor a Magvassy Sportcsarnokban lép pályára Szeged ellen. A finálét vasárnap délután fél ötkor játsszák majd le. Remélhetőleg a szombathelyi gárda  részvételével.