Hírek

Három meccsből kettőt nyertek meg az AVUS korosztályos vízilabda csapatai

2012. október 01., 18:44

Vízipólós délutánt rendeztek a szombathelyi Fedett Úszodában, ugyanis az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület három korosztályos csapata is mérkőzést játszott az Újpest II. együtteseivel.

Három meccsből kettőt nyertek meg az AVUS korosztályos vízilabda csapatai

Az Országos Gyermek Bajnokságba tartozó derbivel kezdtek a csapatok. Az összecsapást ugyan a fővárosiak indították jobban, ám a folytatásban magukra találtak a vasi fiatalok és a maguk javára fordították a meccset. A végeredmény 10:6 lett a Zoufal Norbert által felkészített hazai legénység javára. A második találkozón a két klub ifjúsági együttesei szálltak vízbe. Az újpestiek az első negyedben jelentős  előnyre tettek szert és ezt a derbi végéig magabiztosan őrizték is. A meccs végén 14:8-as vendégvezetést mutatott az eredményjelző. A harmadik mérkőzésen a serdülő gárdák voltak a főszereplők. A találkozó elején a lilák elhúztak 4:1-re, de aztán átvették az irányítást Stojadinov Nikola tanítványai és szebbnél szebb találatokkal fordítottak, végül pedig 9:7 arányban diadalmaskodtak. Az AVUS így két győzelemmel és egy vereséggel tudta le azt a bajnoki fordulót, melyben három csapata is szerepelt.

Stojadinov Nikola vezetőedző, Aligátor VUS
...


Az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület három korosztályos csapata legközelebb október 28-án játszik majd hazai környezetben mérkőzéseket. Akkor a Fehérvár PSE együttesei vendégeskednek majd a vasiaknál.