Hírek

Hat mérkőzés óta őrzi veretlenségét a Szombathelyi Haladás

2013. március 12., 18:13

A vasi zöld-fehérek a hétvégén a Rohonci úti stadionban a Videoton ellen is a győzelem  reményével lépnek pályára.

Hat mérkőzés óta őrzi veretlenségét a Szombathelyi Haladás

Zsinórban hat bajnoki találkozón nem talált legyőzőre a Szombathelyi Haladás. Artner Tamás együttese a hat mérkőzés  közül hármat megnyert, hármat pedig döntetlenre hozott. A vasi zöld-fehérek legutoljára Diósgyőrben játszottak 1:1-et.

Halmosi Péter labdarúgó, Szombathelyi Haladás
"Ezen az úton szeretnénk menni tovább. Annak ellenére, hogy biztosan lesznek rosszabb meccseink, biztosan ki is fogunk kapni, mert azért jóval erősebb csapatok is vannak nálunk ebben a bajnokságban. De én azt gondolom, hogy a Diósgyőrben mutatott játékunk, főleg az első félidei, az mindenképpen bizakodásra ad okot a jövőre nézve."

A Haladás csapatára a hétvégén is igen  komoly feladat vár, ugyanis a   legerősebb játékoskerettel, valamint legnagyobb költségvetéssel  rendelkező magyar gárda, a Videoton látogat a Rohonci úti stadionba. A derbi esélyese egyértelműen a fehérvári együttes, a szombathelyiek ennek ellenére is a győzelem elvárásával lépnek majd pályára.

Artner Tamás vezetőedző, Szombathelyi Haladás
"Azt lehet látni, hogy a Videoton jelen pillanatban a legjobb formában lévő csapat. Négy gólokat rúgnak  idegenben folyamatosan úgy, hogy nem is kapnak. Nagyon nehéz mérkőzés lesz, de nekik is. Úgy készülünk, hogy győzelemre fogunk játszani. Nagyon remélem, hogy megverjük itthon a Videotont."

A szombathelyi  zöld-fehérek gőzerővel készülnek a Videoton elleni összecsapásra. Az azonban biztos, hogy Kenesei Krisztián, Rajos Gábor és Simon Ádám sérülés miatt nem léphet majd  pályára a szombaton 14 órakor kezdődő derbin.