Hírek

Idegenbeli döntetlennel folytatta bajnoki szereplését a Haladás futsal csapata

2021. január 21., 16:03

A továbbra is veretlen szombathelyiek 3-3-as eredménnyel zártak a Veszprém vendégeként.

 

Idegenbeli döntetlennel folytatta bajnoki szereplését a Haladás futsal csapata

Ragyogóan indult az idegenbeli rangadó a Haladás számára, az ötödik percben Hajmási centerezése után a fiatal Gerencsér szerezte meg a vezetést. 0:15- Nem kellett sokat várni a második Hali-gólra sem: három perccel később Dávid Richárd három ellenfelet cselezett ki, majd az akció végén Sipos növelte kettőre a szombathelyi előnyt.

Az első félidő hajrája aztán a hazaiaké volt. A 18. percben szemet gyönyörködtető összjáték végén Pál előbb szépített, 0:50- majd a játékrész utolsó pillanataiban a góllövőlista vezetője, Tatai csőrözött a kapuba, amivel a szünetre kiegyenlítette az állást, 2-2.

A térfélcserét követően minden kezdődhetett elölről, sokáig nem találtak egymáson fogást a csapatok. A 29. percben a szombathelyiek a félpályán szereztek labdát, majd egy szép háromszögelés végén Simic juttatta újra előnyhöz a Haladást.

Szinte már zsebben érezte a három pontot a Hali, de a Veszprém nem adta fel. Az utolsó előtti percben Boromissza iramodott meg a bal oldalon, keresztbe passzolt Tatainak, a gólzsák pedig nem hibázta el a ziccert és beállította a 3-3-as végeredményt.

Juanra Calvo Rodriguez - vezetőedző, Haladás VSE
“Sajnos ma nem tudtunk nyerni, de reméljük, hogy tanulunk a hibákból és a következő meccsen már jobbak leszünk.”

A Haladás hazai pályán javíthat, szombaton a Nyírgyulaj együttesét látja vendégül.