MNB
MNB - 2

Hírek

Igazolások a futsalcsapatnál

2013. július 24., 12:03

Három válogatott játékossal erősítette meg keretét a Swietelsky-Haladás VSE NB I-es futsalcsapata. Az új igazolások majd azokon az előkészületi mérkőzéseken mutatkozhatnak be a szombathelyi csapatban, melyeket Győrben és Veszprémben játszanak a vasi zöld-fehérek. 

Igazolások a futsalcsapatnál

Megkezdte a felkészülést a 2013-2014-es szezonra a Swietelsky-Haladás VSE NB I-es futsalcsapata. A szombathelyiek játékoskeretében komoly változások történtek: Németh Péter, Czeglédi Balázs és Jáger Sándor befejezte sportpályafutását, míg Bagó Gábor Zalaegerszegre  távozott. A helyükre három válogatott mezőnyjátékos és egy kapus érkezett a vasiakhoz. 

Horváth Levente - vezetőedző, Swietelsky-Haladás VSE
“Úgy gondolom, hogy erősödtünk, főleg futsalosodott a csapat. Jelen pillanatban úgy állunk, hogy 10 mezőnyjátékos már fix, ehhez még hozzájön majd két fiatal. Három kapus már aláírt. Még két hely kiadó.”

A mezőnyjátékosok közül a 25-szörös válogatott Szimcsák Tamás Gödöllőről igazolt Szombathelyre. Egykori gólkirályként sokat tehet a csapat sikeres szereplése érdekében. 

Szimcsák Tamás - futsal játékos, Swietelsky-Haladás VSE
“Egy olyan csapatban játszhatok, amely így harcban lesz a dobogóért. Régi vágyam teljesül azzal is, hogy így Ausztriában tudok nagypályán focizni.”

A 24 esztendős Vidák Balázs is Gödöllőről érkezett a Haladáshoz. Szinte pillanatok alatt befogadták új csapattársai.

Vidák Balázs - futsal játékos, Swietelsky-Haladás VSE
“Nagyon örülök, hogy a Szombathelyi Haladás csapatához kerültem. Az első benyomások is csak pozitívak. Mindenki nagyon korrekt módon áll hozzánk. Segítenek mindenben. Mindenben támogatnak, hogy minél előbb sikerüljön a beilleszkedés.”

A Haladás gárdájában új játékosnak számít még a Ciprusról érkezett 117-szeres válogatott Gyurcsányi Zsolt, valamint a Győri ETO utánpótlásából igazolt kapus, Zseli Dániel is. A napokban szerződtetett új fiúk azokon az edzőmeccseken mutatkozhatnak be a vasi csapatban, melyeket a tervek szerint a Győr, valamint a Veszprém ellen játszanak majd idegenben a zöld-fehérek.