Hírek

Ingyenes egészségprogramok

2022. január 11., 23:02

Januártól ismét elérhetők az egészségfejlesztési iroda térítésmentes foglalkozásai, tanfolyamai egyéni és csoportos formában. Egy részük egyelőre online felületen zajlik, de amint a járványhelyzet engedi, személyes jelenléttel folytatják a programokat.

 

Ingyenes egészségprogramok

Az érdeklődők részt vehetnek állapotfelméréssel egybekötött, egészséges életmóddal kapcsolatos tanácsadáson és lelki egészségvédelemről szóló egyéni beszélgetéseken. Elindulnak a csoportfoglalkozások is minden korosztály számára: 6-8 féle különböző mozgásformát lehet választani, egyelőre online formában. Január 24-én folytatódik a dietetikai workshop-sorozat, a gluténérzékenység lesz a téma. Folytatódnak a szülői szerepre felkészítő- és a gyermekkor elsősegélye tanfolyamok is, amelyek rendkívül népszerűek. Februárban a tervek szerint lesz örömtánc tanfolyam, tavasszal pedig a nagyközönségnek szóló egészségnapok is elkezdődnek.

Szákovics-Varga Ildikó - irodavezető, Szombathely és Járása Egészségfejlesztési Iroda
"Kerülnek fel tartalmak a Youtube-csatornára is, ami folyamatosan elérhető. A január első kiemelt témája a dohányzás leszokás támogatás, csoportos és egyéni formában is igénybe vehető. A nulladik alkalom lesz elérhető a Youtube-on, hátha így nagyobb kedvet, bátorságot kapnak, akik már elszánták magukat az életmódváltással kapcsolatban."